torsdag 21 januari 2010

PRESSRELEASE!


NU HAR DEN ÄNTLIGEN KOMMIT, SKIVDEBUTEN ALLA VÄNTAT PÅ;

Den nya lovsångsskivan ”KOM, LÅT OSS TILLBE

Med missionärsparet Markus & Carla Lorena Green!

Med 11 fräscha nyskrivna lovsånger på svenska med en stark gudomlig smörjelse sjunger de på ett smakfullt och modernt sätt och visar upp ett förstklassigt debutalbum.

Åtta av låtarna är skrivna av Markus Green och tre låtar är översatta från spanskan från flera mycket kända kristna sångförfattare. Också en bonuslåt medföljer!

Låtarna har en starkt andlig och missionsinriktad profil som bjuder in att upphöja Gud av hela hjärtat med titlar som; Kom, låt oss tillbe, Elohim, Nån som bryr sig om, Hosanna, Den Helige Ande, I tjänst för Dig, Du missionär, Från härlighet till glädje , Spegeln, Det finns en förklaring, Jubla och dansa och bonusspåret Misionero que va!


Skivan har redan fått mycket positiva ressentioner från flera håll som redan i höstas fått provlyssna och kommer att ge många en smak av himlen. Det finns nog något för alla på den skivan som trots sin moderna tappning ändå visar upp stor variation och underbara tongångar!


Familjen Green arbetar bland norra Bolivias befolkning med bl.a. församlingsplantering, kursverksamhet, fadderhjälp och Bibelförkunnelse. De har arbetat där sedan 2007 och fortsätter oförtrutet med arbetet att nå alla människor med evangeliet.

Skivan är deras fjärde i ordningen men den första på svenska. Tidigare skivor har utgetts på spanska och kan beställas från adresserna nedan. De kallas för; ”Mi Vida y Mi Canto”, ”Peregrino” och ”Cuan grande es Jesucristo”!


Carla-Lorena är född i Bolivia men sjunger här tillsammans med sin make på svenska. Markus är född i Tingsryd och bor med sin familj i Göteborg när de vistas i Sverige.


De har sagt att vinsten av skivförsäljningen kommer att gå till den missionsverksamhet de bedriver där ute. Så, köper du skivan kommer inte bara du bli välsignad av fräsch lovsång; också barnen i Bolivia kommer att bli välsignade!


BESTÄLL SKIVAN PÅ; http://www.talkingmusic.se/ eller i närmaste MissionsBokhandel!
För mer information om dem och deras arbete sök; http://www.markusgreen.blogspot.com/ eller skriv till dem genom Mailadressen; familjengreen@yahoo.se.
Eller skriv till dem; Markus Green, C/o B. Green, Skänkebergsgatan 2 A, 554 46 Jönköping
Alt; Markus Green, Casilla 183, Trinidad, Beni, Bolivia

Inga kommentarer: